Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Με “book… away” ο δανεισμός στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου!

7 Απριλίου, 2021

Παραλαβή και παράδοση βιβλίων κατόπιν ραντεβού

Με «book away» στη βάση του «click away» λειτουργεί το δανειστικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου στο Γάζι! Οι πολίτες χρησιμοποιώντας τον κωδικό 3 για μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία και απαραίτητα κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στο τηλέφωνο 2810-824486, μεταβαίνουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη προκειμένου να δανειστούν ή να επιστρέψουν βιβλία, καθώς το δανειστικό τμήμα λειτουργεί με εφαρμογή όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όπως ανέφεραν η Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρύσα Λυρώνη και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, η λειτουργία του δανειστικού τμήματος, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ταξιδεύουν καθημερινά στον κόσμο της λογοτεχνίας, του μυθιστορήματος και της ιστορίας. Είναι αυτονόητο ότι κάθε βιβλίο απολυμαίνεται όταν παραδίδεται και όταν παραλαμβάνεται. Τα επιστρεφόμενα βιβλία παραμένουν σε καραντίνα περισσότερες από 72 ώρες, σε ειδικό χώρο, πριν την ανατοποθέτησή τους στα ράφια της βιβλιοθήκης.

Πώς γίνεται ο δανεισμός                                        

Μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, καλώντας στο τηλ. 2810-824486. Η εξυπηρέτηση γίνεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 08:30 έως 14:30.

Κρατήσεις γίνονται:

  • μέσω του Online Κατάλογου της Βιβλιοθήκης ο οποίος είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο  στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://opac.malevizi.gov.gr/
  • μέσω τηλεφωνικής κράτησης στα βιβλία που έχουν επιλεγεί, καλώντας στο τηλέφωνο 2810824486. Τους χρήστες που δεν έχουν δυνατότητα αναζήτησης βιβλίων στον ηλεκτρονικό κατάλογο εξυπηρετεί το προσωπικό της βιβλιοθήκης στο ίδιο τηλέφωνο.
  • Τονίζεται ότι η αναζήτηση των βιβλίων στα βιβλιοστάσια για δανεισμό γίνεται αποκλειστικά από τον υπάλληλο.

Πώς γίνεται η επιστροφή

Μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, καλώντας στο τηλ. 2810-824486. Η εξυπηρέτηση γίνεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 08:30 έως 14:30.

Παρακαλούνται τα μέλη της Βιβλιοθήκης πριν προσέλθουν στον χώρο να έχουν τοποθετήσει τα βιβλία σε σακούλα μαζί με ένα σημείωμα στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται:

– το ονοματεπώνυμό τους

– ο αριθμός των βιβλίων που επιστρέφονται.

Η έκδοση κάρτας νέου μέλους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου πραγματοποιείται και με τηλεφωνική συμπλήρωση στοιχείων ή με αποστολή των στοιχείων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: lib@malevizi.gr

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των ισχυουσών μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, δεν λειτουργούν τα Τμήματα Αναγνωστηρίου και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Τελευταία τροποποίηση: 1 Νοεμβρίου, 2021

Top